Lämpimästi tervetuloa juuri sinulle räätälöityyn verkkovalmennukseen!

Olet jo ehkä pitkällä prosessissa tulevaa au pair vuottasi ajatellen tai sitten mietit vielä, olisiko sinusta siihen. 

Olet ehkä mielikuvitellut itsesi johonkin maahan. Haetko aurinkoa ja rentoa kaupunkielämää? Vai kenties jotain eksoottista, kuten Norjan rannikkokaupunkia tai hevostilallisen perheessä työskentelyä? Au pairina olemiseen liittyy paljon muutakin kuin lasten hoitaminen ja kotityöt. 

Autan sinua tekemään työsi lasten parissa mahdollisimman hyvin, jotta jaksat nauttia unelmiesi maasta vieläkin enemmän.

Moni yritys tarjoaa sinulle eväät au pair-elämän alulle ja huolehtii käytännön asioista. Se on tärkeä alku! Haastavin vaihe on kuitenkin vielä edessä, nimittäin itse elämänmuutos ja uusi työ.

Sana au pair viittaa termiin “samanarvoinen”. Voisi ajatella, että työ on lähempänä perheenjäsenyyttä kuin lastenhoitajan työtä. On kuitenkin selvää, että olet työsuhteessa perheeseen. Voit kuitenkin saavuttaa itsellesi aseman perheessä, joka johtaa jopa elinikäisiin ihmissuhteisiin.

Kuinka pääset sisälle perheeseen ja tunnistat perhettä kannattelevat arvot? Kuinka hoitaa erilaisia lapsia ja kohdata haastavat tilanteet? Tämä valmennus pyrkii vastaamaan juuri näihin kysymyksiin.

Onnea matkallesi! Uskon vahvasti, että au pairina oleminen on erinomainen mahdollisuus parantaa kielitaitoa, itsenäistyä ja tutustua uuteen kulttuuriin. Ja mikä parasta, teet samalla matkan itseesi, joka tulee kannattelemaan sinua elämäsi poluilla.

Valmennuksen rakenne

Valmennus pitää sisällään eri osioita, joiden on tarkoitus täydentää toisiaan. Kahden viikon aikana tulet tutustumaan aiheisiin pienissä osissa, jotta saat varmasti sisäistettyä kurssin punaisen langan! Saat sähköpostiisi tiedon ja linkin, kun uusi osio aukeaa.

Jokaisen teeman sisällä on vähintään kaksi osiota.

TEEMAT

1.Ymmärrä perheen arvot ja omat arvosi – tutustumisvaihe

2. Tunteet

3. Leikki

4. Huomiointi ja huomiotta jättäminen

5. Akateemisten taitojen tukeminen

6. Loppukoonti

Loppukoonnin jälkeen tarjoan sinulle vielä puolen tunnin sparrauksen. Se toteutetaan onlinessä, valitsemanasi ajankohtana puolen vuoden sisällä.

Diplomin saat heti kurssin loputtua!

Lämpimästi tervetuloa!

Toivoo: Marjukka